Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

 Μια αναμνηστικη με το χορευτικο μας και την κ Νορα Σισκου την χοροδιδασκαλο

 Η καταμεστη απο χωριανους αιθουσα

 Δικαιωμενος αισθανεται ο προεδρος κ. Δελιοτζακης Δημητριος καθως και τα μελη του ΔΣ απο το αποτελεσμα των προσπαθειων τους για την επιτυχια της εκδηλωσης, με την αθροα συμμετοχη του κοσμου
 Βαθεια η συγκινηση που ενοιωσαν οι κ.κ Δελιοτζακης, Αλεβιζακης και Γιδουλιδης απο την πρωτοβουλια της προεδρου ΤΟΥ μ Αλεξανδρου κ Λεμονιας Γκιντινιδου να ανακαλυψει τα ενδεικτικα τους απο το δημοτικο και να γυρισει αυτους και ολους στην αιθουσα πολλα χρονια πισω. Η συγκινηση ηταν διαχυτη στη αιθουσα.
 Η επισημη προσκεκλημμενη κ Στελλα Μελκου προεδρος  του αδερφοποιημενου, με τον ορφεα συλλογου, Αγιου Πνευματος
 Ενα μεγαλο ευγε απο ολους τους χωριανους και μια αναμνηστικη βραβευση, απο τον ΟΡΦΕΑ, στα παιδια μας που κατελαβαν επιζηλες θεσεις σχολων στα ΑΕΙ της χωρας εφετος
 Ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα μπουκετο με λουλουδια στην κ Νορα Σισκου  απο τον προεδρο μας για την εξαιρετικη δουλεια που κανει με το χορευτικο μας.
 Ο κ Σαββοπουλος Στεργιος, προεδρος του Τραγιλου και η κ. Γκιντινιδου Λεμονια προεδρος του Μ. Αλεξανδρου τοπικου συλλογου του χωριου μας τιμησαν με την παρουσια τους τον ΟΡΦΕΑ
 Το χορευτικο επι του εργου

 Μεγαλη η προοδος των χορευτων του συγκροτηματος μας

 Αναλαφρες και χαλαρες οι κ κ Σισκου και Κυργιδου, χοροδιδασκαλος και υπευθυνη χορευτικου μετα την επιτυχη παρουσιαση του προγραμματος.
 Χορος

 και συνεχεια του χορου και του κεφιου 

 Μια πανοραμικη αποψη της καταμεστης αιθουσας

Μια ακομη αναμνηστικη του προεδρου και αντιπροεδρου του ΟΡΦΕΑ με τις κ Αγκαθιδου Δημητρα δημοτικης συμβουλου του Δημου Θεσσαλονικης, η οποια καταγεται απο τον Τραγιλο, Τουλα Μουτσιδου γραμματεως της ομοσπονδιας Σερραικων συλλογων Θεσσαλονικης και Στελλας Μελκου προεδρου του Αγιου Πνευματος

οι φωτογραφιες ειναι προσφορα απο τον Ηλια Πειτση
τηλ 2310357617
Οπως ισως εχετε καταλαβει βλεποντας τις φωτογραφιες και διαβαζοντας τις λεζαντες, η επιτυχια του χορου ηταν πολυ μεγαλη.
Παραλληλα με το γλεντι ο συλλογος ειχε την ευκαιρια να παρουσιασει το χορευτικο συγκροτημα του, να βραβευσει τους εφετινους επιτυχοντες στα ΑΕΙ της χωρας και να στειλει παλι το μηνυμα αισιοδοξιας πως παρολες τις δυσκολιες που περναμε ολοι μας εχουμε ακομη διαθεση να συμμετεχουμε σε κοινωνικες εκδηλωσεις, να δενουμε με τους ανθρωπους και να συνεχιζουμε να ζουμε το δυνατον ανθρωπινα. 
 Θα θελαμε να σταθουμε σαν συλλογος, και να ευχαριστησουμε την προεδρο του Μεγα Αλεξανρου κ Γκιντινιδου Λεμονια για την πρωτοβουλια της να ανακαλυψει απο τα παλια αρχεια τα ενδεικτικα τριων συγχωριανων μας και να μας συγκινησει ολους απονεμοντας τους τα.
Ευχαριστουμε ολους εσας που μας τιμησατε με τον ερχομο σας και ευχομαστε καλη υγεια και δυναμη.
Να μας εχει ο Θεος καλα και παντα να ανταμωνουμε  και στα ευχαριστα και εκει που πρεπει για να προσφερουμε, ο καθενας οτι μπορει.

Και του χρονου

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή