Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Αιμοδοσια Ιουνιος 2011



















Για το ευχαριστο κλιμα και τον ενθουσιασμο που επικρατει σε καθε μας ομαδικη αιμοδοσια εχω μιλησει πολλες φορες και εχετε γινει,, πολλοι απο εσας, μαρτυρες, αυτης της απιστευτης  ατμοσφαιρας που υπαρχει εστω και με μια παρουσια σε μια απο τις πολλες εκδηλωσεις ομαδικης αιμοδοσιας του ΟΡΦΕΑ.

Σημερα, επομενη μερα της αιμοδοσιας, θαθελα να σταθω σε μια πρωτογνωρη, για μας που την ζησαμε, ευχαριστη εκπληξη .Θαθελα να σταθω στην μεγαλη προσελευση νεων σ αυτην την εκδηλωση, θαθελα να σταθω στο αδιαμφισβητητο γεγονος του  ποσο συνειδητοποιημενοι και ευαισθητοποιημενοι ειναι οι νεοι μας.
Αυτο και μονο το γεγονος μας δινει ακομη ελπιδες και μας επιτρεπει ακομη να ελπιζουμε για το μελλον μας, το προσωπικο, το συλλογικο αλλα και για το μελλον αυτης καθεαυτης της κοινωνιας μας.
Το ΔΣ του ΟΡΦΕΑ και γενικα ολοι εμεις οι Τραγιλιωτες  αισθανομαστε μια απεραντη χαρα γι αυτο και ευχαριστουμε ολα τα νεα παιδια που με το βροντερο τους παρων απεδειξαν πως ακομη τιποτε δεν μπορει να θεωρηθει χαμενο.

Για την ιστορια θα πως πως συγκεντρωθηκαν 34 μοναδες αιματος συν 3 που καποιοι αιμοδοτες μας εδωσαν στο νοσοκομειο γιατι την ημερα της αιμοδοσιας θα ηταν εκτος πολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου